Gastenboek


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(20)
>
(20) Rosemary Souren
Mon, 25 September 2017 07:27:11 +0000
email

Geweldig, verrassend en ruim, comfortabel natuurhuis met grote tuin met prachtig uitzicht. Alles voorhanden. Wij hebben als familie ervan genoten en heerlijk gewandeld meteen vanaf de deur. Zeker voor herhaling vatbaar.

(19) Yvonne
Wed, 23 August 2017 05:31:40 +0000
email

Wij hebben een fijne vakantie gehad, wat een heerlijke tuin en wat een geweldige omgeving! Een stukje buitenland in Nederland!
Gelukkig ook mooie zonnige dagen gehad en ook een uitstapje naar Duitsland.
We komen zeker nog een keer terug!

(18) Suze Teeuwen
Sat, 10 June 2017 16:45:53 +0000
email

Wij waren met zijn zessen in het huisje in juni. Het was er prachtig. Comfortabel en van alle gemakken voorzien. Erg rustig, daar houden wij van. Mooi uitzicht vanuit de huiskamer, mooie fietstochten te maken (als je van heuvels houdt), maar ook prachtige wandelingen. En Maastricht en Aken zijn vlakbij, voor een snuf cultuur.
De vlaai bij aankomst was de krent in de pap.

(17) Aleta Zwitser
Sun, 4 June 2017 09:15:58 +0000
email

De das.

Met Hemelvaart verbleven we in het prachtige huis op de berg van AnneMargriet en Guido. De laatste nacht dat we daar sliepen hoorde ik rond een uur of één gesnuffel rond het huis. Omdat het licht bij de tuindeuren aan stond had ik vanuit het slaapkamerraam goed zicht op de tuin. En daar liep een grote das rond te snuffelen in het gras. Gedurende enkele minuten heb ik hem kunnen observeren. Het was de kers op de taart van een heerlijk weekend op de Keutenberg.

(16) familie Emons
Mon, 8 May 2017 17:21:50 +0000
email

1-5 mei 2017. We hebben een super midweek gehad in vakantiehuis ``op de berg``. Een mooie boerderij met een supertuin, gelegen in een prachtige omgeving.Het huis is van alle gemakken voorzien, met veel vertier in de buurt, ook voor kinderen. Denk aan: rodelen, blote voetenpark, wandelen, space jump en nog veel meer. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

(15) Sofie
Wed, 7 December 2016 15:01:12 +0000
email

Een weekendje doorgebracht in het zeer gezellig huis op de Keutenberg. Prachtige wandelingen gemaakt vanuit het huis. En ook de kindjes hebben zich enorm geamuseerd zowel binnen als buiten in de tuin! Zeker voor herhaling vatbaar!(14) Marja
Fri, 29 April 2016 15:25:57 +0000
email

Midweek op de Keutenberg, het waren ongekend koude dagen voor de tijd van het jaar (eind april). We moesten het de eerste dagen vooral doen met het uitzicht op de tuin en uitzicht maar toen het weer opknapte konden we op verkenning. Wat een sfeervol huis en tuin hebben jullie, verrassende hoekjes, warme plekjes, het uitzicht en de omgeving het is allemaal even wonderschoon en heerlijk stil.
Wij komen graag nog eens terug!

Cees en Marja

(13) Lineke Stellingwerff
Mon, 18 April 2016 15:57:47 +0000
email

Vanmorgen reden wij naar huis, na een lang weekend samen...onze vrienden, hun kinderen en die van ons gingen gisteravond al....Een beetje heimwee heb ik....Wat een gezelligheid met elkaar in dit huis en in deze prachtige omgeving...
We zaten aan de route van de Amstel Gold race en hebben genoten van de tour en van de fietstochten en wandelingen en zeker van de vlaai die klaar stond bij aankomst door de eigenaar! Het huisje ligt prachtig! De tuin was nog niet helemaal voorjaarsklaar, maar dat had ook wel weer wat! Wel vlogen er prachtige vogeltjes en vleermuizen voorbij , stonden de seringen op knappen, en hebben we met veel plezier gekookt, gekletst, bonte avond gehouden en echt lol gehad! Limburg is fantastisch, de Keutenberg echt een uitdaging! Het contact vooraf heb ik als zeer prettig en plezierig ervaren! Jullie wensen we alle goeds toe en wie weet...tot ziens!!

(12) Jeroen Meijer
Tue, 26 January 2016 16:34:59 +0000
email

Een heerlijk, sfeervol en welhaast feeëriek huisje in een stiltegebied op eenzame hoogte, met een volstrekt uniek karakter. Gelegen op de Keutenberg, te bereiken vanaf Schin op Geul via een helling van 22% (onderdeel van de Amstel-Goldrace) of de andere kant. Geen centrale verwarming, maar als je al niet warm loopt voor het huisje en de omgeving, dan wel van de twee gaskachels, de open haard en de houtkachel. Het huisje (zeg maar gerust 'huis', een zee van ruimte) is van alle gemakken voorzien. Een betoverend uitzicht over het dal aan de achterkant van het huis. En aan de andere kant een wandelweggetje naar de Geul. Prachtig wandelen, prachtig fietsen, prachtig zijn. Genieten pur sang.

(11) Eddy Kramer
Tue, 5 January 2016 20:15:55 +0000
email

In december hebben wij met onze vier kinderen een heerlijk weekend gehad in "Het huis op de Berg". Voor de kinderen was het direct een ontdekkingstocht in het grote huis, op zoek een mooie slaapplek, alle hoekjes en bezienswaardigheden in het huis en de volgende ochtend het bekijken van de grote tuin en de prachtige omgeving. De woning straalt ontzettend veel rust uit, en wij hebben ontzettend genoten van de omgeving, de prachtige ligging en alle gemakken in het huis. Vooral de hoeveelheid elpees was een mooi onverwacht extraatje. De kinderen hebben we nog wel even uit moeten leggen dat wij vroeger echt films keken op die enorme VHS-banden. Wij komen nog graag eens terug voor een langere periode. Groet, Eddy

>